30+ Reviews

Over ons

Allstar Recruitment

Wij staan voor jou klaar, maar wie zijn wij en wat betekent dat voor jou?

Oprichting

Allstar is ontstaan als initiatief van twee ondernemers uit Arnhem. De beperkingen van de traditionele arbeidsbemiddelingsmarkt diende voor hen als katalysator om het écht anders te gaan doen.

Hieruit ontstond een unieke werkwijze waarin video, moderne assessment en digitalisering elkaar ontmoeten om de juiste ambities aan de juiste vacatures te matchen.

Het robuuste netwerk dat wij over de afgelopen jaren collectief hebben opgebouwd zetten wij systematisch in bij onze opdrachten zodat ook jij hier de vruchten van kan plukken.

Benieuwd naar onze missie en hoe wij dit tastbaar naar resultaat vertalen? Klik op de onderstaande video, blader door onze site en/of neem vrijblijvend contact met ons op!

Het unieke recept van Allstar

Binnen een minuut uitgelegd door Bastienne!

Motivatievideo

Korte video waarin de sollicitant zichzelf voorstelt en onderbouwt waarom hij/zij de ideale persoon is voor de vacature in kwestie.

Hier staan wij voor

Authenticiteit

Wij vieren het onderscheidend vermogen van jou en/of jouw onderneming. Dit vertalen wij naar onze propositie die jou en/of jouw onderneming te allen tijde centraal stelt.

Eerlijkheid

Onze werkwijze berust op een fundament van transparantie en objectiviteit voor alle betrokken partijen. Van ons krijg je een eerlijk beeld.

Innovatie

Nieuwe ontwikkelingen ervaren wij als kansen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Allstar Founders

Mirza Osmanagic

Oprichter & BUSINESS DEVELOPER

Bruggenbouwer, sportfanaat en positieve denker. Ik ben grenzeloos gedreven om jouw doelstellingen naar resultaat te vertalen. Tijdens deze journey kun je rekenen op mijn meedenkend vermogen, enthousiasme, doortastendheid en daadkracht.

Edmond Sarkisyan

co-owner & INTERCEDENT

Mijn dagelijkse dosis energie onttrek ik uit het begeleiden van sollicitanten naar uitdagingen waar ze echt gelukkig van worden. Samen leggen we de nadruk op goede communicatie, vertrouwen en eindresultaat.

Onze missie

Allstar is hier om jou te helpen aan het vinden van de uitdaging/medewerker die voor jou het verschil gaat maken.

Video, moderne assessment en digitalisering vertalen wij binnen deze zoektocht naar meetbaar rendement en zorgen ervoor dat jij daar komt te staan waar je wenst te staan. De focus ligt tijdens dit proces op ontzorging en return on investment voor alle betrokken partijen.

Benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op middels onderstaande link.

LETS TALK

Maak kennis met Allstar!